Categories
Calendari

Presentació AULIJOVIB

Presentació del llibre «Actituds i usos lingüístics dels joves de les Illes Balears»

Actituds i usos lingüístics dels joves de les Illes Balears

Dia 25 d’octubre de 2023, a les 19 h, a la sala d’actes de l’edifici Sa Riera (c. de Miquel dels Sants Oliver, 2, de Palma) tendrà lloc la presentació del llibre Actituds i usos lingüístics dels joves de les Illes Balears. La presentació serà a càrrec de les coordinadores de l’estudi i membres del GRESIB, Xisca Castell, Elga Cremades i Maria del Mar Vanrell, i també hi intervendran Llorenç Perelló, director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, i Víctor Homar, vicerector de Política Científica i Investigació de la Universitat de les Illes Balears. L’esdeveniment es podrà seguir en línia al canal de YouTube IB Llengua Catalana.