Categories
Calendari

GRESIB en tàndem amb BASLA

GRESIB en tàndem amb BASLA, seminari d’intercanvi de recerques en curs

GRESIB en tàndem és un seminari d’intercanvi de recerques en curs que el Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears organitza enguany per primera vegada. L’objectiu és compartir experiències de recerca amb altres grups de la Universitat de les Illes Balears o d’altres universitats, cosa que contribuirà a fomentar l’intercanvi d’idees, promoure sinergies entre els dos grups i, en definitiva, millorar la seva recerca.

En el seminari d’enguany hi participarà el Grup de recerca en Bilingüisme i Adquisició de l’Espanyol (BASLA). Les recerques que es presentaran se centraran en les següents línies:

  • Ensenyament i aprenentatge de la llengua en contextos multilingües
  • Adquisició de la llengua inicial / llengua addicional / llengua d’herència
  • Desenvolupament del llenguatge en poblacions típiques i atípiques

Es tracta d’una activitat reconeguda per al passaport cultural de la UIB, excepte si sou estudiants del Grau de Llengua i Literatura Catalanes o del Màster Universitari en Competència Lingüística i Literària de la UIB, ja que podeu obtenir punts mitjançant l’assistència a aquest seminari.

Programa

Podeu accedir al programa mitjançant aquest enllaç.

Inscripció

L’activitat és en modalitat híbrida. Per poder obtenir un certificat d’assistència o d’aprofitament, cal haver assistit presencialment o virtualment al 80% del total d’hores del seminari. L’esdeveniment també es podrà seguir a través del canal de YouTube del GRESIB. En qualsevol dels casos anteriors, la inscripció és obligatòria i gratuïta i s’ha de fer a través del següent formulari.

IMPORTANT: aquest seminari està reconegut com a activitat de formació específica “Seminaris de Recerca” per la comissió acadèmica del Programa de Doctorat de Filologia i Filosofia de la Universitat de les Illes Balears. El seminari tendrà una durada de 7 hores.