Categories
Calendari

Seminari intercanvi docent

Seminari de recerca i intercanvi docent «Illes, mars, turisme, fronteres»

Illes, mars, turisme, fronteres

En aquest seminari de recerca ens proposam reflexionar des d’una perspectiva interdisciplinària sobre les dinàmiques culturals, literàries, lingüístiques i geogràfiques que tenen a veure amb la conjunció entre espais marítims, insularitat i turisme, des de les Illes Balears, però també en altres entorns. Són múltiples els investigadors dels departaments de la Facultat de Filosofia i Lletres que treballen des d’aquestes coordenades, i les lliguen des dels camps d’especialització dels estudis anglesos, la llengua i la literatura catalana i hispànica, els estudis de filosofia política i de geografia. En diferents sessions, exposaran alguns dels seus avenços investigadors, en diàleg amb diversos ponents convidats de diverses universitats nacionals i internacionals.

Més informació: https://shorturl.at/knsKY