Categories
Calendari

Seminaris GRESIB 2023-2024

Seminaris virtuals del GRESIB (curs 2023-2024)

Seminaris virtuals del GRESIB (curs 2023-2024)

Els seminaris virtuals del GRESIB són un espai de discussió de projectes o treballs en curs en l’àmbit de la sociolingüística, la variació, el canvi lingüístic, l’adquisició de llengües, la pragmàtica i l’anàlisi del discurs. Les sessions tenen una periodicitat mensual i es duen a terme en línia a través d’aquest enllaç. No cal inscripció prèvia.

És una activitat reconeguda per al passaport cultural de la UIB (excepte si sou estudiants del Grau de Llengua i Literatura Catalanes o del Màster Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament, que podeu aconseguir punts mitjançant aquestes activitats).

Enllaç a les sessions dels seminaris