Categories
Calendari

Niu SOCS

6è Niu de suport a Treballs de Fi de Grau i de Màster en sociolingüística

6è Niu de suport a Treballs de Fi de Grau i de Màster en sociolingüística

La Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) de l’IEC organitza, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, la sisena jornada en línia de tallers pràctics per donar suport als alumnes que estiguin preparant el seu Treball de Fi de Grau (TFG) o de Màster (TFM) en el camp de la sociolingüística i disciplines afins (pragmàtica, anàlisi del discurs, política lingüística) en català, occità aranès, castellà o anglès. Enguany, se celebrarà virtualment divendres 22 de març de 2024, a partir de les 11.30 h.

L’objectiu és encoratjar la discussió acadèmica informal, resoldre dubtes i debatre idees en un dels nou tallers proposats, en què els estudiants discutiran, entre ells i amb experts en el seu àmbit de coneixement, qüestions sobre teoria, metodologia, recollida i/o anàlisi de dades, de manera distesa. Tot plegat, precedit per una conferència inaugural a càrrec de Laura Camargo (UIB).

Trobareu més informació sobre el programa, els tallers i la inscripció a la pàgina web de la SOCS.

Podeu adreçar les vostres preguntes o els vostres dubtes sobre el Niu a Maria del Mar Vanrell (mm.vanrell@uib.cat) i Catalina Amengual (caamri@gmail.com).